Výnimočný dom s investičným potenciálom pri Horskom parku

5 izb. rodinný dom, Staré Mesto

890 000 €
Splátka hypotéky: 3 399 € / mesiac
× Splátka má len informatívny charakter.
Na výpočet boli použité nasledovné parametre:
Cena nehnuteľnosti: 890 000 €
Vlastné zdroje (20 %): 178 000 €
Splatnosť: 30 rokov
Úroková sadzba: 4,00 % p.a.

Upraviť parametre
Detail
Počet izieb: 5
Lokalita: Staré Mesto
Celková plocha: 816,00 m2
Interiér: 201,00 m2
Terasa: 15,00 m2
Pivnica: 20,00 m2
Konštrukcia budovy: tehlová
Stav: Pôvodný stav

Popis

Arvin & Benet ponúka na predaj unikátny, veľkorysý 5i dom s výbornou charizmou a krásnym pozemkom s dospelou vegetáciou v obľúbenej lokalite Horského parku.

Vzhľadom k jeho polohe, veľkosti domu a pozemku ponúka dom široké možnosti využitia. Či už sa rozhodnete v ňom bývať a prestavať si ho na veľkorysé rodinné sídlo, zriadiť si prevádzku, či kancelárske priestory na výbornej adrese, alebo ho využijete ako investičnú príležitosť s potenciálom nadstavby... Ani s jedným zámerom neurobíte krok vedľa.


Medzi hlavné benefity nehnuteľnosti patria:

  • TOP lokalita na skok od Horského parku
  • zdravá tehlová stavba
  • výborná dispozícia 
  • plnohodnotné, priestranné izby
  • možnosť prerobiť na 6izbový
  • zastavané územie 
  • veľký pozemok, krásna záhrada s dospelou vegetáciou
  • investičná príležitosť – možnosť nadstavby do výšky 4 nadzemných podlaží.

 

Dom:

Dom bol postavený v 50tych rokoch minulého storočia. Posledná rekonštrukcia bola majiteľmi uskutočnená v 80tych rokoch. Výsledkom je charizmatický dom s praktickou dispozíciou, priestrannými presvetlenými izbami, dvomi kúpeľňami, krásnou terasou, garážou a 2 pivničkami.

Do nehnuteľnosti vchádzame cez prekrytú verandu, ktorá vedie do predsiene. Hneď oproti vstupu sa nachádza menšia izba využívaná ako pracovňa, vedľa nej je schodisko smerujúce na 2. nadzemné podlažie a tiež dolu, do menších pivničných priestorov. Ďalej pokračujeme do ´dennej časti´ domu pozostávajúcej z priestrannej obývačky s krbom, samostatnej kuchyne s komorou a  kúpeľne s oknom. Práve z kuchyne je výstup na krásnu terasu s výhľadom do záhrady s výsadbou stromov. V prípade záujmu je možné priestor obývačky a kuchyne prepojiť a tým získať ešte komfortnejšiu, krásne presvetlenú dennú zónu zodpovedajúcu súčasným požiadavkám na rodinné bývanie.

Schodiskom sa dostávame na 2. nadzemné podlažie, tvoriace ´nočnú časť´ domu s tromi samostatnými izbami a kúpeľňou.

Pre odkladanie momentálne nepotrebných vecí Vám ideálne poslúžia pivničné priestory so vstupom priamo z domu. Druhá pivnička, s prístupom zvonku má výborný potenciál poslúžiť ako vinná pivnička.

Vľavo od domu sa nachádza garáž so samostatným vstupom. Parkovanie pre ďalšie autá je možné na pozemku pred  domom.

Bonusom nehnuteľnosti je určite pozemok štedrých rozmerov a charizmatická záhrada s dospelou vegetáciou ponúkajúca nekonečné možnosti využitia podľa Vašich preferencií. 

 

Využitie:

Nám by sa páčilo v tejto nehnuteľnosti bývať, ale jej poloha a dispozícia ponúkajú aj možnosť využitia ako kancelárske priestory alebo si tu zriadiť prevádzku, či využiť investičný potenciál s možnosťou prestavby budovy až do výšky štyroch nadzemných podlaží.

 

Lokalita:

Rodinný dom sa nachádza v tichej ulici len na skok od Horského parku. Poloha v centre s jednoduchou dostupnosťou, výborné napojenie na diaľničný obchvat, blízkosť chránenej oblasti Horský park či Železnej studienky a zároveň kompletná občianska vybavenosť sú jedinečné predpoklady luxusného mestského bývania s nekonečnými možnosťami trávenia voľného času v prírode.

 

Cena: 890 000 eur


Viac informácii Vám veľmi radi poskytneme v realitnej kancelárii Arvin & Benet.


Mapa

Maklér

Vytlačiť Poslať mailom
Zadajte e-mail priateľa

Čo hovoria naši klienti

created by 2CREATE advertising