Impozantný zrubový dom

4 izb. rodinný dom, Piešťany

INFO V RK
Detail
Počet izieb: 4
Lokalita: Piešťany
Celková plocha: 188,10 m2
Terasa: 60,00 m2
Pozemok: 1.237,00 m2
Konštrukcia budovy: drevená

Popis

Arvin & Benet ponúka na predaj jedinečný zrubový dom vyrobený z fínskej polárnej borovice, nachádzajúci sa 10 minút od kúpeľného mesta Piešťany. Tento dom je dokonalým spojením prírodného čara a moderného komfortu, ponúkajúc absolútny pokoj a ticho, ideálne pre únik z mestského zhonu.

Hlavné benefity nehnuteľnosti:

  • Výnimočné materiálne prevedenie 
  • Nádherný exteriér s bazénom 
  • Wellness domček s fínskou saunou a odpočivárňou
  • Altánok na grilovanie s plnohodnotnou kuchyňou
  • Terasa obklopujúca celú zadnú časť domu
  • Slnečná obývacia miestnosť s krbom spojená s modernou kuchyňou
  • Vysoké 8 metrové stropy
  • Hlavná aj ďalšia spálňa s en-suite kúpeľňou a walk-in šatníkom
  • Klimatizácia
  • Technická miestnosť a práčovňa

 

Interiér:

Vstúpte do nádhernej priestrannej vstupnej haly, kde vás okamžite očarí slnečná obývacia miestnosť s majestátnym stropom vysokým až 8 metrov. Tento otvorený a vzdušný priestor, prepojený s modernou kuchyňou a jedálňou, je srdcom domova, kde sa rodinné stretnutia stávajú nezabudnuteľnými. Hlavná spálňa na prízemí s en-suite kúpeľňou a walk-in šatníkom poskytuje maximálne súkromie a komfort. Ďalšia spálňa, kúpeľňa, walk-in šatník a technická miestnosť s práčovňou dopĺňajú tento podlažie. Z obývacieho priestoru a vstupnej haly vedie priamy vstup na terasu, ktorá obklopuje zadnú časť domu a ponúka ideálny priestor na relax a zábavu. Na poschodí nájdete ďalšiu spálňu s en-suite kúpeľňou, walk-in šatníkom a relaxačnou zónou, ideálnou pre oddych po dlhom dni. Vyniká svojím vysokým štandardom vybavenia s unikátnymi dizajnovými doplnkami. Drevené podlahy dodávajú interiéru teplo a eleganciu, zatiaľ čo krb na mramorovom podklade prispieva k útulnosti a pohodliu. Elektrické vykurovanie, kompletne zariadená kuchyňa s modernými spotrebičmi, fotovoltaika a inteligentná domácnosť Loxone sú len niektoré z výhod tohto nádherného zrubu. 

 

Exteriér:

Zrubový dom bol skolaudovaný v roku 2016. Na pozemku sa nachádza bazén s protiprúdom, wellness domček s fínskou saunou, sprchou a fantastickou relaxačnou zónou. Prestrešená vonkajšia letná kuchyňa a záhradný domček Vám spríjemnia pobyt na terase aj počas najhorúcejších letných dní. Záhrada plná zelene a nádherných kvetinových záhonov umocňuje pocit pohody. Vyvýšené záhony úžitkovej záhrady zabezpečia príjemné chvíle záhradničení. Prístrešok pre tri autá zabezpečuje dostatok parkovacích miest pre celú rodinu a hostí.


Lokalita:
Obec Sokolovce je miestom, kde nájdete pokoj a ticho v kombinácii s možnosťami rekreácie a športu, ako napríklad v neďalekej Sĺňave. V blízkosti sa nachádza jedno z najväčších kúpeľných miest na Slovensku – Piešťany. Nájdete tu očarujúci Kúpeľný ostrov so známymi Piešťanskými kúpeľmi, ktorý je oázou pokoja a relaxu a zároveň ponúka množstvo príležitostí pre športové aktivity. Výborná dostupnosť do väčších miest ako Nitra a Trnava (40 minút) a Bratislava (necelá hodina) zaručuje pohodlné spojenie s mestskou infraštruktúrou a všetkým potrebným k životu.

 

Rozloha: 188,1 m² (plus terasa 60 m²)

Pozemok: 1237

Cena: Na vyžiadanie v RK

 
Doprajte si luxusné bývanie v tejto výnimočnej nehnuteľnosti, ktorá kombinuje prírodnú krásu s moderným komfortom. Tento dom nie je len miestom na bývanie, je to útočisko, kde sa sny stávajú skutočnosťou. Kontaktujte nás ešte dnes a objavte, ako tento jedinečný dom môže splniť všetky vaše túžby o dokonalom bývaní.

 Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať.


Mapa

Maklér

Vytlačiť Poslať mailom
Zadajte e-mail priateľa

Čo hovoria naši klienti

created by 2CREATE advertising