Očarujúci 4i dom s charizmou a vonkajším bazénom

4 izb. rodinný dom, Hviezdoslavov

529 990 €
Splátka hypotéky: 2 024 € / mesiac
× Splátka má len informatívny charakter.
Na výpočet boli použité nasledovné parametre:
Cena nehnuteľnosti: 529 990 €
Vlastné zdroje (20 %): 105 998 €
Splatnosť: 30 rokov
Úroková sadzba: 4,00 % p.a.

Upraviť parametre
Detail
Počet izieb: 4
Lokalita: Hviezdoslavov
Celková plocha: 130,00 m2
Interiér: 130,00 m2
Pozemok: 1.450,00 m2

Popis

Arvin & Benet ponúka na predaj príjemný rodinný dom s jedinečnou charizmou a rozprávkovou záhradou plnou zelene s vlastným bazénom v pokojnej časti obce Hubice. 

Rodinný dom je výnimočný svojím rozľahlým pozemkom a dospelou vegetáciou, ktorá vytvára nesmierne upokojujúcu oázu. 

 

Hlavné benefity:

  • pozemok plný zelene poskytuje súkromie a pokoj
  • vlastný vonkajší bazén so slanou vodou
  • vírivka a sauna (fínska sauna, infrasauna)
  • priestranný rodinný dom ponúka veľkorysú výmeru 
  • dostupnosť do Bratislavy do 25 minút
  • príjemná a tichá lokalita

 

Dizajn domu je moderný a exkluzívny, z každého rohu cítite útulnosť a vyžarovanie domova. Nehnuteľnosť je postavená z kvalitných materiálov a zariadená s vysokým dôrazom na každý detail, ktoré vytvárajú harmonický (nadčasový) dizajn, ktorý ešte veľa rokov neomrzí.

Tento dom si zamilujete aj vďaka všetkým benefitom ako napríklad vonkajší bazén so slanou vodou, vírivka, sauna, vnútorný krb, ktorý v zimných mesiacoch umocní pocit domova.

Hlavnou chodbou sa dá dostať do veľkého walk-in šatníka s nekonečným úložným priestorom, ktorý Vám ponúka niekoľko odkladacích zón. Následne prejdeme do hlavnej časti domu, ktorá pozostáva z priestrannej obývacej miestnosti. Dominantou tohto priestoru je dizajnový krb a priznaný strop, ktorý priestoru dodáva vzdušnosť a priestrannosť. Kuchynská linka je optický oddelená od obývacej časti a má dostatok pracovného priestoru vďaka pracovnej doske z kvalitného kameňa.

Chodbou, ktorá vedie povedľa kuchyne, prejdeme do nočnej časti, kde sa nachádzajú dve detské izby. Každá z nich má vlastný východ na vonkajšiu terasu. Hlavná spálňa je na konci chodby a pôsobí veľmi útulne. Pre praktickosť je v spálni umiestnený aj rohový sprchový kút. 

Súčasťou domu je aj vonkajšia terasa s príjemným posedením pre spoločné chvíle s rodinou a priateľmi. Na konci pozemku sa nachádza ohnisko a záhradný dom, kde si odložíte všetky potrebné veci na údržbu domu. Záhrada je udržiavaná robotickými kosačkami a závlahou, ktorá je rozmiestnená po celej záhrade. Dom je zabezpečený alarmom a kamerovým systémom. 

Tento 4 izbový bungalov sa nachádza v pokojnej časti obce Hubice, čo zabezpečuje zvýšenú mieru súkromia a bezpečnosti. V letných mesiacoch sa o pohodlie bývania starajú aj dve klimatizačné jednotky. 

 

Výmera interiéru: 130 m2

Výmera pozemku: 1450 m2

Cena: 529.990 EUR 

 

Kompletné sprocesovanie kúpy nehnuteľnosti vrátane zabezpečenia financovania a iných náležitostí zabezpečuje Arvin & Benet, čiže celý proces je plynulý a bez starostí. 

Cena je konečná a zahŕňa poplatky a servis spojený s prevodom nehnuteľnosti. 

Nehnuteľnosť bola naaranžovaná a nafotená Homestaging oddelením našej spoločnosti, veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.


Mapa

Maklér

Vytlačiť Poslať mailom
Zadajte e-mail priateľa

Čo hovoria naši klienti

created by 2CREATE advertising